Відбувся день технологій HEWLETT PACKARD ENTERPRISE в ХНУРЕ – 2016

Сьогодні до Харківського національного університету радіоелектроніки завітали гості з компанії Hewlett Packard Enterprise в рамках проведення офіційного заходу День технологій Hewlett Packard Enterprise в ХНУРЕ! Ця подія відбулася в рамках підписаного в цьому році Меморандуму про взаєморузміння та співпрацю між нашим вишем та компанією HPE.

Програма заходу включала в себе вступну частину, на якій виступили:

  • завідувач кафедри Електронних обчислювальних машин, д.т.н., проф. Рубан Ігор Вікторович, за ініціативи якого ХНУРЕ почало співпрацю з HPE;
  • Business Development Manager Шумигора Тетяна, яка є координатором співпраці зі сторони HPE.

Далі з доповідями виступили співробітники компанії HPE: Володимир Сав’як («Суперкомп’ютери»); Олександр Головченко («Сучасні підходи в побудові серверних рішень»); Василь Візгін («Тенденції та перспективи розвитку систем зберігання даних»). Під час доповідей, що викликали високу зацікавленість у студентів, у вигляді вікторини були вручені брендові подарунки компанії HPE.

Варто зауважити, що сьогоднішній захід є підвалиною до створення навчальної лабораторії HPE в університеті, а представниками компанії заявлено про готовність до підготовки співробітників ХНУРЕ для інтеграції сучасних технологій HPE в освітній процес університету. А тому такі Дні технологій HPE будуть відбуватися і в подальшому.

Даний захід був організований і проведений за підтримки кафедри Електронних обчислювальних машин, зокрема завідувача кафедри Рубана Ігоря Вікторовича та викладачів кафедри ЕОМ та ІУС.

Запрошуємо до співпраці!

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.