Професор Коваленко А.А. призначений виконуючим обов’язки завідувача кафедри Електронних обчислювальних машин до заміщення за конкурсом

Сьогодні, на засіданні кафедри ЕОМ, Ректор ХНУРЕ Семенець В.В. представив нового виконуючого обов’язки завідувача кафедри Електронних обчислювальних машин до заміщення за конкурсом – доктора технічних наук, професора Коваленка Андрія Анатолійовича.

Коваленко А.А. у 2001 році отримав ступінь магістра за спеціальністю “Комп’ютерні системи та мережі”, у 2008 році успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.05 – «Комп’ютерні системи та компоненти», у 2012 році йому було присвоєно вчене звання доцента кафедри ЕОМ, а у 2018 році успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.13.05 – «Комп’ютерні системи та компоненти».

У 2015 році Коваленко А.А. став лауреатом премії Президента України для молодих вчених; у 2018 році отримав Грамоту Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації; у 2019 році отримав Подяку Міністерства освіти і науки України; у 2019 році став стипендіатом іменної стипендії імені Валентина Вікторовича Свиридова Харківської обласної державної адміністрації в галузі науки видатним та обдарованим молодим науковцям у номінації «інформатика та комп’ютерні науки».

Колектив кафедри бажає успіхів, щирого ентузіазму та нових спільних здобутків!

Коментування та розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.