У ХНУРЕ була проведена IV Міжнародна науково-технічна конференція CSITIC-2020

22-23 квітня у Харківському національному університеті радіоелектроніки була проведена IV Міжнародна науково-технічна конференція “Комп’ютерні та інформаційні системи і технології” CSITIC-2020. Конференція проводилася у дистанційному режимі на базі апаратно-програмного комплексу кафедри Електронних обчислювальних машин.

Мета заходу – об’єднання вчених та студентів із різних країн, а також узагальнення наукових результатів у розробці і функціонуванні комп’ютерних та інформаційних систем; технологіях забезпечення надійності та безпеки функціонування комп’ютерних та інформаційних систем; гнучких інтегрованих системах та робототехніці; проектуванні, впровадженні та експлуатації інформаційних систем та технологій; інфокомунікаційних мережах та технологіях.

«Наша глобальна мета – залучення більшої кількості іноземних науковців до обговорення нагальних проблем у руслі тематики конференції. Тому, починаючи з цього року, робочою мовою конференції є лише англійська. Також організаційний комітет працює над тим, щоб конференція була представлена у міжнародних науково-метричних базах», – зазначив перший проректор, професор Ігор Рубан під час відкриття заходу та побажав плідної праці.

У свою чергу завідувач кафедри ЕОМ, професор Андрій Коваленко, відзначив, що завдяки співпраці ХНУРЕ з університетами-партнерами, які є співорганізаторами конференції, ми отримуємо можливість поглибити співпрацю з ними.

Декан факультету КІУ, доцент Олексій Ляшенко у вступному слові також зауважив, що дана конференція є одним з практичних прикладів шляхів реалізації концепту залучення студентів-магістрантів різних освітніх програм підготовки до апробації їх досліджень.

Коментування та розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.