Сьогодні відбулося вручення диплома спеціаліста сержанту Збройних Сил України, бійцю АТО Москаленку Олександру Олексійовичу

Герой сьогоднішнього дня – захисник нашої держави, сержант Збройних Сил України, боєць АТО Москаленко Олександр Олексійович.

Уже колишній студент з Кривого Рогу несе військову службу в 54-й окремій механізованій бригаді. Напружена служба та близькість фронту не стали перешкодою для успішного захисту диплома спеціаліста, який відбувся взимку цього року. Сьогодні Олександр Олексійович отримав, власне, диплом та щирі привітання від завідувача кафедри професора, доктора технічних наук Рубана Ігоря Вікторовича та наукового керівника доцента, кандидата технічних наук Ляшенка Олексія Сергійовича.

У дружній бесіді завідувача кафедри, наукового керівника та спеціаліста обговорювалися студентські роки і теперішня служба, захист диплому та перспективи майбуття.

«Набуті знання під час роботи над дипломом під керівництвом Олексія Сергійовича Ляшенко допомагають знаходити непрості рішення в складних задачах у протистоянні з ворогом, – підсумував Москаленко Олександр Олексійович. – Адже швидкість реакції, пошук алгоритму дій та просто жага до перемоги – це ті критерії, які змушували вчитися, а тепер – захищати Батьківщину. Я знову їду до АТО. Як кваліфікований спеціаліст в галузі комп’ютерних систем та мереж, так і патріот своєї країни».

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.