Викладачі кафедри ЕОМ прийняли участь у проведенні Першої міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми науково-технічного та правовового забезпечення кібербезпеки у сучасному світі»

Кафедра ЕОМ широко відгукнулася на запрошення НТУ “ХПІ” прийняти участь у Першій міжнародній науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО ТА ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КІБЕРБЕЗПЕКИ У СУЧАСНОМУ СВІТІ» «ПНПЗК-2016», яка проходе з 30 березня по 1 квітня на базі Національного технічного університету «ХПІ».

Зокрема, були подані тези доповіді такими викладачами як: Завізіступом Ю.Ю., Коваленком А.А., Рубаном І.В., Ткачовим В.М., Партикою С.О., Ляшенком О.С. та ін.

Варто зазначити, що завідувач кафедри – професор Рубан Ігор Вікторович, відомий у накових колах як фахівець у галузі кібербезпеки, є членом організаційного комітету конференції, а т.в.о. ректора ХНУРЕ професор Рубін Едуард Юхимович був включений у якості доповідача на вітальній передмові учасникам конференції, що підкреслює важливу роль нашого унівеситету та кафедри у сфері кібербезпеки.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.