Співробітники ХНУРЕ здійснили технічний моніторинг бази даних еHealth

22 січня Лілія Авер’янова, доцент кафедри біомедичної інженерії, та Віталій Ткачов, доцент кафедри електронних обчислювальних машин Харківського національного університету радіоелектроніки у рамках багатостороннього співробітництва з Інститутом медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України здійснили технічний моніторинг процесу впровадження в Інституті Центральної бази даних еHealth – електронної системи охорони здоров’я в Україні.
Під час тренінгу для провідних лікарів ІМРО було проведено апробацію бази еHealth у демо-режимі з метою виявлення проблем з її використанням та подальшої технічної підтримки лікарів в процесі впровадження системи у відділеннях клініки Інституту. Під час заходу обговорено пропозиції щодо надання методичної та технічної допомоги із впровадження в роботу інститута медичної радіології та онкології успішного досвіду ХНУРЕ із застосування WEB-сервісів: створення електронного архіву публікацій та налаштування наукометричних профілів. Надання фахівцями Харківського національного університету радіоелектроніки технічного супроводу інформатизації клінічного процесу в Інституті сприятиме підвищенню якості надання медичної допомоги тисячам онкохворих.
Задля пришвидшення адаптації персоналу до роботи з базою еHealth було запропоновано залучити студентів-волонтерів університету радіоелектроніки. Такий підхід до співробітництва відповідає Глобальним Цілям сталого розвитку ООН: 3 – міцне здоров’я та 17 – партнерство заради стійкого розвитку.

Коментування та розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.