Професор Смеляков К.С. взяв участь у роботі Міжнародної літньої школи «Розробка додатків для віртуальної реальності» у Польщі

Ректор ХНУРЕ, професор Валерій Семенець зустрівся зі студентами та викладачами, які успішно пройшли навчання в Міжнародній літній школі «Розробка додатків для віртуальної реальності» на базі університету WSG (Бидгощ, Польща). У роботі Міжнародної літньої школи «Розробка додатків для віртуальної реальності» брав участь професор кафедри ЕОМ Смеляков К.С.

Студенти розповіли про отримані навички щодо застосування технології віртуальної реальності, яка є основним з найперспективніших напрямків у сфері сучасних ІТ-технологій, поділились враженнями від відвідання німецького Технопарку «Autostadt», який був побудований концерном Volkswagen у місті Вольфсбург, а також обговорили з ректором можливості подальшої участі у різноманітних програмах міжнародної академічної мобільності.

Варто зазначити, що протягом року роботи на кафедрі ЕОМ, професор Смеляков К.С. вніс суттєвий вклад в розвиток напряму міжнародної роботи на кафедрі ЕОМ. Бажаємо наснаги і далі працювати в даному напрямку!

Коментування та розміщення посилань заборонено.

Коментарі закриті.